Breaking News
16 Μαΐου 2021

Αδελφές Πλευρίτου: Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης με τον Ολυμπιακό ανοίγουν τα χαρτιά τους για το Κύπελλο, την πορεία τους, τους στόχους τους, τις σχέσεις και όνειρά τους"
Ζέτα Θεοδωρακοπούλου  

 

Όταν πλέον βγάζουν βόλτα το σκυλάκι τους, την Άρια, στον Πειραιά, ο κόσμος τις σταματά και τους πιάνουν την κουβέντα. Τις αδελφές Πλευρίτου, τις σταματούσαν και πριν απ΄ τον θρίαμβο δηλαδή, αλλά τώρα πια, ποιος δεν τις ξέρει, ποιος δεν τις έχει δει, όχι μόνο στη γειτονιά τους, κοντά στο σπίτι τους, αλλά σε όλη την Ελλάδα… Ο κόσμος τις είδε και τις ξαναείδε, με τις συμπαίκτριές τους, να σηκώνουν εκείνο το βαρύ Κύπελλο, τις είδε να φορούν τα μετάλλιά τους, τις είδε και να βγαίνουν απ΄ το πούλμαν –στον γυρισμό απ΄ την Βουδαπέστη- στο Καραϊσκάκη, γνωρίζοντας την αποθέωση, με πυρσούς και καπνογόνα από φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Γιατί οι πολίστριες του Ολυμπιακού, την ανάταση της Ανάστασης, ανήμερα το Μεγάλο Σάββατο, την έζησαν στην «Μέκκα του πόλο», τη Βουδαπέστη στον τελικό με τη Ντουναϊσβάρος. Και τα «πυροτεχνήματα», τα είδαν μες στο κολυμβητήριο μετά το 7-6 και τη λύτρωση την έζησαν αγωνιστικά κι αθλητικά. Στους πρωτόγνωρους καιρούς της πανδημίας, οι Ελληνίδες πολίστριες του Χάρη Παυλίδη, με πέντε μήνες ουσιαστικής αποχής απ΄ τις πισίνες, όρθωσαν ανάστημα και επανέλαβαν τον άθλο της Ευρωπαϊκής κορυφής του 2015. Και η Μαργαρίτα, η Ελευθερία και η Βάσω, Πλευρίτου, οι τρεις αδερφές με τον Τσεχωφικό τίτλο να τις ακολουθεί εφ΄ όρου ζωής, 27, 24άρων και 22 ετών, έχουν ήδη βαρύ αποτύπωμα. Έφυγαν με μαμά, μπαμπά και μεγάλο αδερφό, προ δεκαετίας από Θεσσαλονίκη και Ηρακλή και στέριωσαν για τα καλά στον Πειραιά, φορώντας τα ερυθρόλευκα μαγιό.

Μεταξύ της πρωινής και απογευματινής προπόνησης, κάθισαν δίπλα δίπλα στον καναπέ, κάναμε το zoom μας και συνέχισαν απτόητες το απαιτητικό πρόγραμμα των πρωταθλητριών. Καμία παρέκκλιση, καμιά επιείκεια. Πειθαρχημένο, επαναλαμβανόμενο πρόγραμμα… μόνο στη βραδιά της στέψης του ποδοσφαιρικού πρωταθλητή Ολυμπιακού άλλαξαν τα συνήθη: Μπήκαν με όλες τις συμπαίκτριές τους στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για να πλαισιώσουν μια μεγαλειώδη φιέστα και να ζήσουν για ακόμη μια φορά την αίσθηση της κορυφής… Δείτε τη συνέντευξη:
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

 Στον 1ο γύρο του απλού Under 17 αποκλείστηκε η Παπαδημητρίου στο Contender της Πορτογαλίας

 

Βόλεϊ γυναικών: Αήττητη και χωρίς χαμένο σετ στο Ευρωβόλεϊ η εθνική

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics