Breaking News
10 Απριλίου 2024

Χρυσό μετάλλιο η Μηλάκη στο L’ Etape Greece by tour de France



Σπουδαίες εμφανίσεις από τρεις Ρεθυμνιώτες…
Ο σπουδαίος αγώνας ποδηλασίας L’ Etape Greece by tour de France είχε τέσσερις εκπροσώπους από τον ΠΑΣ Άτλαντα, με την Αργυρώ Μηλάκη να κατακτά το χρυσό μετάλλιο!

Περίπου 800 ερασιτέχνες και επαγγελματίες ποδηλάτες από την Ελλάδα (80 γυναίκες) και όλο τον κόσμο μοιράστηκαν τα ίδια συναισθήματα που βιώνουν οι επαγγελματίες ποδηλάτες του Tour de France, καθώς διέσχισαν τα ορεινά ετάπ. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να προκαλέσουν τον εαυτό τους, να απολαύσουν έναν απαράμιλλο συνδυασμό ελληνικής φύσης και αρχαίας ιστορίας σε κλειστές διαδρομές, και να ζήσουν μια περιπέτεια που τους έμεινε αξέχαστη.


Ανάμεσα τους και 4 αθλητές-τριες του ΠΑΣ Άτλαντα και συγκεκριμένα η Αργυρώ Μηλάκη, η Ευγενία Αναγνωστάκη, ο Γιάννης Γιακουμογιαννάκης και ο Θωμάς Βαρδαλάς, οι οποίοι διέσχισαν τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, την Αρχαία Ολυμπία, διανύοντας 23 χιλιόμετρα. Η πρωταθλήτρια μας, Ηρώ Μηλάκη κατάφερε να τερματίσει πρώτη στη γενική Γυναικών, στην ανάβαση και στο σπριντ. Η Ευγενία Αναγνωστάκη κατέκτησε την 8η θέση στη γενική, ήταν 1η στην ηλικιακή κατηγορία μάστερ Γ’ και 8η στην ανάβαση και 3η στο σπριντ. Ο Γιάννης Γιακουμογιαννάκης πήρε την 49η θέση και ο Θωμάς Βαρδαλάς την 86η.


Σίγουρα, εκτός από τη διάκριση οι συμμετέχοντες βυθίστηκαν στη συναρπαστική ατμόσφαιρα του γαλλικού ποδηλατικού αγώνα και βίωσαν τις ίδιες συνθήκες που βιώνουν οι επαγγελματίες ποδηλάτες ενός πελοτόν, συλλέγοντας εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου συγχαίρει τους ποδηλάτες-τισσες για την αγωνιστικότητα τους, καθώς και τους διοργανωτές για τη σπουδαία αυτή εμπειρία που μοίρασαν στους συμμετέχοντες.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑ
Ηρώ Μηλάκη (κατάταξη 1η γενική γυναικών, 1η ηλικιακή, 1η στην ανάβαση και 1η στο σπριντ).
Ευγενία Αναγνωστάκη (κατάταξη 8η γενική γυναικών, 1η στην ηλικιακή κατηγορία μάστερ Γ, 8η στην ανάβαση και 3η στο σπριντ)

Γιάννης Γιακουμογιαννάκης (κατάταξη: 49ος)
Θωμάς Βαρδαλάς (κατάταξη 86ος)

 neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο Α.Π.Σ. Ο Πήγασος Ηρακλείου προσκαλεί τους Φίλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες στίβου Καζατντζάκεια 2024

 

 

 

 

Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 18:30 θα γίνει η κλήρωση των αγώνων του 3ου Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics