Breaking News
02 Νοεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 29 Οκτωβρίου τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες του Μοντέρνου Πεντάθλου με απόλυτο θριαμβευτή τον Πανελλήνιο ΓΣ, που κατέκτησε και τις 8 πρώτες θέσεις στις 8 κατηγορίες και τα 19από τα 24 μετάλλια (8 χρυσά – 7 αργυρά – 4 χάλκινα) και βέβαια την πρώτη θέση σε όλα τα ομαδικά!

 


Στον τελευταίο αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΠΓΣ, έγινε και ρεκόρ συμμετοχών για την τελευταία - τουλάχιστον - 10ετία, καθώς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων πήραν μέρος 17 αθλήτριες και στο αντίστοιχο των Εφήβων 14 αθλητές.

Στους Έφηβους πρώτευσε ο Γεράσιμος Δημητρόπουλος (ΠΓΣ), που είχε κατακτήσει την πρώτη θέση και στους Νέους, δεύτερος ο πρωταθλητής Παίδων Χρήστος Χασιάκος (ΠΓΣ) και τρίτος ο Νίκος Κανιούρης (ΠΑΟ), όπως και στο πρωτάθλημα των Νέων.

Στις Νεάνιδες την πρώτη θέση πήρε η Κωνσταντίνα Τσολάκη (ΠΓΣ), νικήτρια στις Γυναίκες, όσο και στις Νέες και την ακολούθησαν το βάθρο η πρωταθλήτρια Κορασίδων Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου (ΠΓΣ) και η Γεωργία Πανάγαρη (Ακρίτες).

Να σημειωθεί ότι την καθοδήγηση των νεαρών αθλητών και των αθλητριών του "Συλλόγου των Ολυμπιονικών" έχει ο Αλέξανδρος Πανταζίδης, επίσης αθλητής του ΠΓΣ και πρωταθλητής Ανδρών 2017 για πέμπτη διαδοχική χρονιά, με τη σημαντική τεχνική υποστήριξη του Σταύρου Καρρέ στους δρόμους και του Σπύρου Γιαννιώτη στην κολύμβηση.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics