Breaking News
23 Αυγούστου 2018

Ο Ανδρέας Τζανίδης έκανε και πάλι περήφανη την Κρήτη , αυτή τη φορά στο Μινσκ της Λευκορωσίας με την  κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία 3 Dan Εφήβων του παγκόσμιου πρωταθλήματος taekwondo.

Έτσι η χρονιά κλείνει ιδανικά για τον Ανδρέα, ο οποίος πριν μερικούς μήνες είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων. 
Ο αθλητής του Γιάννη Γεροντή αντιμετώπισε στον πρώτο του αγώνα τον Αργεντινό Augusto Valiente. Στο tul επιλογής ο Αργεντινός βρέθηκε να προηγείται με ένα λάθος των κριτών, αφού κανείς δεν πρόσεξε ότι ο αθλητής είχε μηδενιστεί. Με την έγκαιρη παρέμβαση του ομοσπονδιακού προπονητή Νικολαϊδη Χαράλαμπου και το αίτημά του για επανεξέταση μέσω βίντεο, το αποτέλεσμα τροποποιήθηκε σε 5-0 υπέρ του Κρητικού πρωταθλητή. Στον ημιτελικό της κατηγορίας ο Ανδρέας αγωνίστηκε με τον Κορεάτη Hyon Mu Gang όπου και ηττήθηκε με τελική βαθμολογία 5-0, παραμένοντας στην τρίτη θέση και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.Ο 17χρονος πρωταθλητής 
θα αγωνιστεί  και στις ομαδικές Αυτοάμυνες.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics