Breaking News
29 Ιουλίου 2019

Τεράστια επιτυχία για τη Μιχαέλα Λάκη στην Τσεχία.

 

Η Μιχαέλα Λάκη είναι η μεγάλη νικήτρια της διοργάνωσης 2019 European Junior Championships κάτω των 14 ετών, που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Μοστ της Τσεχίας. Στον τελικό, η νεαρή αθλήτρια νίκησε με 6-3, 6-2 την Τουρκάλα Μελίσα Ερκάν και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Η 14χρονη Ελληνίδα τενίστρια πέτυχε έξι νίκες κι έχασε μόλις ένα σετ.


Η Λάκη προκρίθηκε απευθείας στο β΄ γύρο, εκεί όπου νίκησε την Σλοβένα Άνα Λάνισεκ με 7-6(3), 6-0. Συνέχισε με νίκη στον 3ο γύρο επί της Ιταλίδας Φεντερίκα Ουρτζέζι (6-2, 6-1), ενώ στον 4ο γύρο απέκλεισε την Ελβετή Καρολίνα Κοζάκοβα, No 7 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2.

Στα προημιτελικά, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα επικράτησε της Τσέχας Μπρέντα Φρουβίρτοβα με 7-6(10), 7-6(3), ενώ στα ημιτελικά έδωσε ακόμα μια μεγάλη μάχη, επικρατώντας της επίσης Τσέχας Νίκολα Μπαρτούνκοβα, No 5 στο ταμπλό, με 5-7, 6-1, 6-4.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics