Breaking News
06 Νοεμβρίου 2020

Εξ αιτίας του lockdown, δεν αγωνίστηκαν οι αθλητές στην ελληνορωμαϊκή



Αδοξο τέλος έχει για την εθνική ομάδα πάλης η παρουσία της στο ανοιχτό πρωτάθλημα της Πολωνίας. Εξαιτίας του lockdown που μπαίνει όλη η χώρα από το πρωί (06:00) του Σαββάτου (7/11), η αποστολή της εθνικής ομάδας θα επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα.

«Γυρίζουμε το Σάββατο και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες οδηγίες, καθώς έχουμε νέο lockdown. Καλό θα ήταν όλοι να ακούσουμε τους επιστήμονες, προκειμένου να μην αυξηθούν τα κρούσματα.

Η υγεία είναι πάνω από όλους και σ’ αυτή την εποχή θα πρέπει να παλέψουμε όλοι για να πετύχουμε τον στόχο μας» δήλωσε από την πολωνική πρωτεύουσα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μόησεν Παριγέι.

Αυτό σημαίνει πως οι αθλητές της ελληνορωμαϊκής δεν θα αγωνιστούν στο τουρνουά, με εξαίρεση τον Λαοκράτη Κεσίδη, που μένει μόνιμα στη Σουηδία και δεν έχει πρόβλημα μετακίνησης.

Αντίθετα, οι Γιώργος Πρεβολαράκης (77κ.), Ηλίας Παγκαλίδης (87κ.) και Μιχάλης Ιωσηφίδης (97κ.) έχασαν την ευκαιρία για ένα ιδιαίτερα δυνατό αγωνιστικό τεστ.

sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics