Breaking News
16 Νοεμβρίου 2020

Το Πρωτοδικείο Αθηνών έδωσε τέλος στο διοικητικό αλαλούμ των τελευταίων μηνών



Καράτε: Το διοικητικό αλαλούμ συνεχίζεται

Λύθηκε ο «γόρδιος» δεσμός που ταλάνιζε κοντά ένα χρόνο σε διοικητικό επίπεδο τον κόσμο του ελληνικού καράτε.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών με την απόφαση υπ’ αριθμόν 5799/2020 όρισε πρόεδρο της ΕΛΟΚ το Νεκτάριο Βιδάκη, συμπλέοντας απόλυτα με την επιθυμία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος (WKF) όπως αυτή είχε εκφραστεί με την επιστολή της 4ης Νοεμβρίου.

Παράλληλα, η πρόεδρος Πρωτοδικών, Μαρία Βολίκα, απέρριψε προηγούμενη προσωρινή διαταγή σύμφωνα με την οποία πρόεδρος είχε οριστεί ο βουλευτής της Ν.Δ., Διονύσης Χατζηδάκης και σε περίπτωση κωλύματος ο Γιώργος Γερόλυμπος.

Έτσι, στο νέο 11μελές Δ.Σ. της ομοσπονδίας ο κ. Βιδάκης, πρόεδρος του ΟΑΚΑ, έρχεται να πλαισιώσει τους δέκα ήδη υπάρχοντες που είναι οι: Θεόδωρος Μαργαρίτης-Σιετής, Κώστας Μητρόπουλος, Αθανάσιος Φυλακτός, Γιάννης Γιαννέλης, Παναγιώτης Περάκης, Γιάννης Κουλουρίδης, Στέλιος Σκούφιας, Δημήτρης Μακρής, Μάριος Σιταράς, Μαρία Χαραλάμπους.

Αυτή η εξέλιξη απαλλάσσει κι από ένα βραχνά τους αθλητές, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος κυρώσεων από την WKF, σε περίπτωση που δεν γινόταν αποδεκτή η εισήγησή της.

Παράλληλα, έφτασε η στιγμή της πολυπόθητης ενότητας, όπως τουλάχιστον διατυμπάνιζαν εδώ και μήνες οι δύο αντίπαλες «τάσεις» στο Δ.Σ. της ΕΛΟΚ.

Η πρώτη ισχυριζόταν ότι η απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης πρέπει να υπερτερεί όλων, ενώ η δεύτερη υποστήριζε ότι η ανώτατη αρχή του αθλήματος (WKF) έχει τον πρώτο λόγο.

Πλέον μετά κι αυτό την απόφαση, μπορεί να δρομολογηθεί και ο χρόνος των αρχαιρεσιών στην ΕΛΟΚ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics