Breaking News
24 Δεκεμβρίου 2021

Με επιτυχία στο Κύπελλο Τσεχίας κλείνει τη χρονιά η SK Ντόμπρε της Κωνσταντίνας Παρίδη.

Έφτασε μέχρι τον τελικό, κατέκτησε τη 2η θέση και είχε πρωταγωνίστρια την πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών. Η διοργάνωση είχε αρχικά αγώνες σε γκρουπ στην Πράγα, ενώ το περασμένο Σάββατο έγινε το φάιναλ φορ στην πόλη Ηavlickuv Βrod. Η Ντόμπρε πέρασε στον τελικό με οριακή νίκη 5-4 κόντρα στην Μπρέσλαβ, αλλά στον τελικό κάμφθηκε με το ίδιο σκορ από την SKST Χοντονίν Α. Η Παρίδη είχε προσωπικό απολογισμό 7 νίκες και 2 ήττες. Είναι θετική και στο πρωτάθλημα, όπου στο τέλος του 1ου γύρου η ομάδα της βρίσκεται στην 4η θέση και λογικά δεν κινδυνεύει να μείνει έξω από τα πλέι οφ της πρώτης 8άδας.

Το Κύπελλο Τσεχίας άρχισε με γκρουπ στην έδρα της Σπάρτα Πράγας. Η Ντόμπρε κατέκτησε την πρωτιά σε γκρουπ των 3ων νικώντας την οικοδέσποινα Σπάρτα και την Ελ Νίνο Πράγας. Στις 18 Δεκεμβρίου διεκδίκησε το τρόπαιο στο Ηavlickuv Βrod, όπου διεξήχθη η τελική φάση.

Στα ημιτελικά ξεπέρασε με 5-4 τη Μπρέσλαβ και είχε για οδηγό την Παρίδη, η οποία σημείωσε τρεις ατομικές νίκες με εξαιρετική απόδοση. Κατέβαλλε την Ανέτα Σιρούτσκοβα με 3-1 σετ, τη Μάγια Μικλάσεβσκα με το ίδιο σκορ και την Ντάσα Σινκάροβα με 3-2 σετ. Η τελευταία νίκη μάλιστα ήταν αυτή, που καθόρισε την πρόκριση.

Στον τελικό η Ντόμπρε αντιμετώπισε την SKSTΧοντονίν Α. Έγινε το ίδιο αμφίρροπη και δυνατή αναμέτρηση, όπου η Ντόμπρε έχασε αυτή τη φορά με 5-4. Η αθλήτρια της εθνικής μας ομάδας γυναικών ξεπέρασε με 3-0 σετ την Κινέζα Γιανγκ Κιαν, ενώ γνώρισε την ήττα από τη Μαρκέτα Σεβτσίκοβα με 3-0 και τη Ναταλία Παρτίκα με 3-1 σετ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Γιανγκ είναι κορυφαίο όνομα στις αθλήτριες με αναπηρίες, όπως και η συμπαίκτριά της, η Παρτίκα από την Πολωνία, που επί σειρά ετών αγωνίζεται και στην εθνική ομάδα των αρτιμελών. Με αναπηρία στο χέρι αμφότερες πρωταγωνιστούν στην κλάση 10. Η Γιανγκ, την οποία νίκησε η Παρίδη, έχει να επιδείξει δύο χρυσά και τέσσερα ασημένια μετάλλια σε τρεις Παραολυμπιακούς Αγώνες! Την 3η θέση πήρε μετά τον «μικρό» τελικό η MH Οστράβα. Συνολικά στα τέσσερα ματς για το Κύπελλο Τσεχίας η πρωταθλήτριά μας εμφάνισε 7 νίκες και 2 ήττες.

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της 1ης εθνικής κατηγορίας γυναικών, τη λεγόμενη Extraliga, η Ντόμπρε ολοκλήρωσε τον 1ο γύρο στην 4η θέση. Μετά από 12 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 29 βαθμούς και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να βρεθεί και φέτος στα πλέι οφ της πρώτης 8άδας. Στο πρωτάθλημα η Παρίδη έκλεισε τον 1ο γύρο με 19 νίκες και 10 ήττες στο απλό.
Διαβάστε Επίσης

Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/12)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics