Breaking News
26 Αυγούστου 2023

ΕΠΣΗ: Κατέκτησε το Super Cup ο ΠΟΑ


Σε μια γιορτή που στήθηκε στο Ασήμι και τα είχε όλα, ΠΑΟΚ και ΠΟΑ διεκδίκησαν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, αυτό του Super Cup με την ομάδα του Ατσαλένιου να το κατακτάει κερδίζοντας με 1-0 με γκολ του Νύκταρη στο 6ο λεπτό και να συνεχίζει την παράδοση που τον θέλει ανίκητο στην διοργάνωση καθώς κατακτάει το 4ο συνεχόμενο τρόπαιο.

Αυτός ήταν και ο πρώτος επίσημος αγώνας για τις δύο ομάδες με τον ΠΟΑ να δείχνει πως θέλει ακόμα δουλειά έτσι ώστε να φανεί έτοιμος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Ατσαλένιου θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα γκολ χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες ωστόσο διατήρησε το υπέρ του γκολ.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έδειξε αρκετά μαχητικός αλλά και ανταγωνιστικός.

Το συγκρότημα του Βασίλη Πλασίτη πίεσε αρκετά στο 2ο μέρος έτσι ώστε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο μπορεί να μην ήρθε ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις για την συνέχειας.

Σίγουρα η ομάδα του Κρουσώνα αναμένεται να είναι αρκετά ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ αλλά και στο παιχνίδι Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα με το Εθνικό.

MVP στην αναμέτρηση αναδείχθηκε ο Τάσος Νάτος από τον ΠΟΑ.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΑ: Αμπατζής, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Νάτος, Ζέλιος (46' Ψαρράς), Νύκταρης (86' Κασσωτάκης), Κερμενίδης (54' Σφυρογιαννάκης), Ικεότσα, Μέμος (59' Γιακουμάκης), Μπέης (39' Βοργιάς), Καϊμακαμούδης.

ΠΑΟΚ: Κορνηλάκης, Σηφάκης, Σαριδάκης (86' Βαρδής), Μαυροειδής, Μανουσάκης, Στρατάκης, Σημαιάκης, Καφούσης (59' Κοκολογιάννης), Παπαδιός, Τζουβάρας (73' Λυδάκης) και Κουράκης.

neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Σήμερα 25 Αυγούστου γιορτάζουν

 

 

 

 

 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών-γυναικών (ITTF World Championships

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics