Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2023


Απόλυτη ικανοποίηση στον Α.Σ. Taekwondo ITF Χερσονήσου για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο
 Πετρούτσου Μαρία



Eπέστρεψε με την 3η θέση στον κόσμο η ομάδα Taekwon-Do ITF (pics)
Με εξαμελή αποστολή συμμετείχε στους αγώνες ο Σύλλογος, συμβάλλοντας στην κατάκτηση της 3ης θέσης παγκοσμίως…
Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Αθλητικού Συλλόγου Taekwondo ITF Χερσονήσου για την συμμετοχή της αποστολής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αστάνα του Καζακστάν. Υπενθυμίζουμε ότι στην διοργάνωση η Ελλάδα έλαβε μέρος με 118 αθλητές -τριες κατέκτησε την 3η θέση στην γενική κατάταξη ,ανάμεσα σε 53 χώρες και 900 αθλητές-τριες παγκοσμίως , αποσπώντας 84 μετάλλια!
«Ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo ITF Χερσονήσου Ηρακλείου, είναι πολύ περήφανος για την συμμετοχή και τις διακρίσεις των αθλητών του καθώς έλαβε μέρος με 6 αθλητές-τριες του και κατέκτησαν μέχρι 6η θέση στην τελική κατάταξη της κατηγορίας τους «, αναφέρει ο Σύλλογος της Χερσονήσου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών-τριών του:
Νηστικάκη Θεοφύλακτη: 3η θέση στα tull 3 Dan Νέων Γυναικών και χάλκινο μετάλλιο, Φιλιππάκη Ελισάβετ: 3η θέση μάχες- 64 κιλά Νέων Γυναικών και χάλκινο μετάλλιο, Κλώντζας Νικόλαος: 3η θέση στα tull 2 Dan Βετεράνων και χάλκινο μετάλλιο, Κλώντζας Ιωάννης: 5η θέση tull 2 dan Εφήβων και 5η θέση μάχες - 55 κιλά Εφήβων, Δανέλλης Εμμανουήλ : 5η θέση tull 2 Dan Εφήβων, Δαμιανάκη Χαρίκλεια-Ραφαέλα: 6η θέση στις ειδικές τεχνικές.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo ITF Χερσονήσου κάνει μάλιστα και ιδιαίτερη αναφορά στον Αντώνη Γραμματικάκη που ανδρώθηκε αγωνιστικά στις τάξεις του Συλλόγου και στο Παγκόσμιο κατέκτησε την 5η θέση στα tull 4 dan Ανδρών .Ο συγκεκριμένος αθλητής ανήκει στο Σύλλογο της Πολίχνης Θεσσαλονίκης λόγω σπουδών.
«Αξίζει να σημειωθεί και να τονιστεί ότι οι διακρίσεις αυτές είναι πολύ σημαντικές γιατί είναι παγκοσμίου επιπέδου και οι αθλητές αγωνίζονται με άλλους κορυφαίους αθλητές από όλες τις χώρες. Συγχαρητήρια πολλά σε όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους , στους προπονητές τους, στους γονείς τους και σε όλους όσους συνέβαλαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ περήφανοι για όλη την ομάδα του συλλόγου μας και την Εθνική μας!».

neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 31/08

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 31/08/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics