Breaking News
29 Οκτωβρίου 2023

Ο Στέφανος Ξένος κέρδισε 7-1 στον τελικό τον Καζάκο Αλπισμπάι και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 26ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε που διεξάγεται στη Βουδαπέστη!

 

Καράτε: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Στέφανος Ξένος 
Λάμψη και περηφάνια για το ελληνικό καράτε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, χάρη στον Στέφανο Ξένο! Ο πρωταθλητής μας κέρδισε 7-1 στον τελικό τον Καζάκο Καϊσάρ Αλπισμπάι και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας με το σπαθί του το χρυσό μετάλλιο!


Ο Στέφανος Ξένος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία -60κ. Kumite, κερδίζοντας το Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη. Παράλληλα, εξασφάλισε το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση καράτε του πλανήτη, 5 χρόνια μετά το χρυσό της Έλενας Χατζηλιάδου το 2018 στη Μαδρίτη.
fosonline.gr


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 28 Οκτώβριου γιορτάζουν

 

 

 

 

Απογοητευμένος ήταν ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Πετράκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics