Breaking News
17 Απριλίου 2024

Στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς διεξάγεται σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου, το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ενώ την Παρασκευή 26 Απριλίου θα διεξαχθεί το αντίστοιχο πρωτάθλημα Αντιπτέρισης

 

Τα εν λόγω πρωταθλήματα δεν είναι η πρώτη φορά που διεξάγονται στην πόλη της Λιβαδειάς. Το πρωτάθλημα της Τοξοβολίας γίνεται για 3η χρονιά και της Αντιπτέρισης για 5η που αναθέτει το υπουργείο Παιδείας στην Δευτεροβάθμια της Βοιωτίας όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

"Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ανέθεσε για 3η και 5η χρονιά στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Βοιωτίας, την διεξαγωγή των Πανελληνίων Σχολικών Πρωταθλημάτων Τοξοβολίας και Αντιπτέρισης ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2023-2024.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν για Τοξοβολία την Τετάρτη 17 Απριλίου και για την Αντιπτέριση την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς από 10:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος όλων των αγωνισμάτων.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των μαθητών και μαθητριών".


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητές του χανιώτικου σωματείου Νέαρχος κατέκτησαν 10 μετάλλια στα Καζαντζάκεια

 

 

 

 

 

Σήμερα 16 Απριλίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics