Breaking News
30 Απριλίου 2024

Πανελλήνιο πρωτάθλημα: Αποκλεισμός για τη Μικτή Κ14 της ΕΠΣΗ στο Ατσαλένιο από τα Δωδεκάνησα


Η Μικτή Κ16 του Ηρακλείου ηττήθηκε με 2-1 από την αντίστοιχη των Δωδεκανήσων στο Ατσαλένιο για τα προημιτελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Μικτή της ΕΠΣΗ προηγήθηκε στο 32’ με τον Βασίλη Κωστάκη και πήγε προηγούμενη 1-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

 Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση με το ξεκίνημα της επανάληψης, ισοφαρίζοντας με τον Κριστιάν Χύσα στο 47’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Τελικά στο 69’ μπόρεσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Μπλεάντρο Χύσα, κρατώντας το υπέρ τους 1-2 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

 ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΗ Κ16 (Γιώργος Ανωγειανάκης): Αλεξανδράκης, Βγόντζας, Μενεγάτος, Τζιράκης, Τσέρος (64’ Ντελής), Καλογιαννάκης Στ. (64’ Ζέφι), Καλογιαννάκης Φ. (57’ Κουντούρης), Μαυρογιάνης, Ψαρολογάκης, Κωστάκης, Σταματάκης (82’ Χατζηκυριάκος).

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ (Γιώργος Τριχιάς): Ποβάζνι, Καρασάββας (67’ Αλιμερκάι), Κορνέζος, Στολής (88’ Χαντάκαρος), Χύσα Κρ., Λουϊζάκης, Παπαχαραλάμπους, Πούπα, Κρητικός (46’ Λελέκης), Παπαμανώλης (57’ Χύσα Μπλ.), Ψαρρής Β. (67’ Καματερός).
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 29 Απριλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

 

Ο Π.Α.Σ.Κ.Α. πολυνίκης σύλλογος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α.Με.Α.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics