Breaking News
03 Ιουλίου 2016

Αγαπητοί φίλοι της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και του KOZASPORTS, ο Μαραθώνιος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΗΚΕ!!!!!!!!

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος σ’ αυτή την πρωτότυπη διοργάνωση. Ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων δεν έχει σχέση με όσα μέχρι σήμερα γν

ωρίζετε. Ο Μαραθώνιος εφαρμόζεται στο Τένις και μάλιστα μα μεγάλη επιτυχία. Ευελπιστούμε να τον καθιερώσουμε και στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Σας επισυνάπτουμε μία λίστα Αθλητών από την οποία όμως μόνο 12 + 12 Αθλητές ανά κατηγορία (40-, 40+) μπορούν να λάβουν μέρος, για τον λόγο αυτό θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με τον χρόνο που θα δηλώνει συμμετοχή ο κάθε Αθλητής.

Σε περίπτωση που σε μία κατηγορία θα υπάρχουν κενές θέσεις θα συμπληρώνονται με Αθλητές ανεξαρτήτου ηλικίας. Οι Αθλητές που βρίσκονται στην λίστα των αναπληρωματικών θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν οι 24 αθλητές που απαιτούνται για την επιτυχία διεξαγωγής των αγώνων του Μαραθωνίου.

Τέλος θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας δηλώνετε και την μη συμμετοχή σας, μέχρι την Παρασκευή 1/7/2016, έτσι ώστε να έχουμε χρόνο να ειδοποιήσουμε άλλους Αθλητές για να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών.

Περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις στα τηλέφωνα του KOZASPORTS.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Η κάθε κατηγορία έχει 12 αθλητές. Στην Α' φάση γίνονται 2 όμιλοι των 6 ανά κατηγορία (όσο το δυνατόν ισοδύναμοι όμιλοι), και παίζουν σε 6 τραπέζια για 20' πόντους με στόχο να πάρουν όσους περισσότερους μπορούν (ακόμα και αν στο τέλος χάσουν, (πχ 75-70 και όχι 75-40). Στη συνέχεια παίζει η άλλη κατηγορία 20’ με το ίδιο σύστημα, αυτό σημαίνει ότι παίζεις 20’ και 20’ κάθεσαι. Μετά τους αγώνες στους ομίλους, οι 4 αθλητές και από τους δύο ομίλους που θα έχουν την καλύτερη διαφορά πόντων παίζουν ημιτελικούς με τυχαία κλήρωση και χρονομέτρηση 20’. Τέλος, ο τελικός και ο μικρός τελικός γίνονται στα 3 νικηφόρα σετ για την ανάδειξη των 3ων πρώτων νικητών της διοργάνωσης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics