Breaking News
09 Νοεμβρίου 2016

Στην 4η συνεχή επιτυχία του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου που θα γίνει την προσεχή Κυριακή (13/11) παράλληλα με τον διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας στοχεύει ο Χριστόφορος Μερούσης.

Ο Έλληνας δρομέας, που έχει αναδειχθεί Πανελληνιονίκης το 2013, 2014 και 2015, θα τρέξει για πέμπτη φορά στο Μαραθώνιο της Αθήνας που θα είναι και ο 11ος συνολικά που έχει συμμετάσχει στην απόσταση των 42.195μ.

«Κανονικά θα έπρεπε να ξεκουράζομαι αυτή την εποχή. Αν ήταν άλλος αγώνας δεν θα έτρεχα. Και εγκεφαλικά ακόμη χρειάζομαι λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και να αλλάξω παραστάσεις. Ο αγώνας αυτός είναι διαφορετικός. Τα τελευταία χρόνια έχω καταφέρει να φτάσω τρεις φορές στη νίκη κάτι που θα προσπαθήσω να κάνω και φέτος. Δεν είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα, τόσο λόγω της κούρασης όσο και εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο», είπε ο Μερούσης και συμπλήρωσε: «Το άγχος μου είναι να φτάσω στον τερματισμό υγιής. Αν καταφέρω να είμαι και νικητής θα είναι κάτι σημαντικό για εμένα».

Για τον Μερούση ο φετινός αγώνας θα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, αφού εκεί θα είναι για να τον δει ο δίχρονος γιος του. Ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ αναμένεται το επόμενο διάστημα να ξεκουραστεί ενώ ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα κάνει Μαραθώνιο ή αν περιοριστεί σε συμμετοχές σε αγώνες εντός στίβου.

ΑΠΕ ΜΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics