Breaking News
20 Νοεμβρίου 2016

 

Ο Εμμανουήλ Καραλής παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου νέου αθλητή των Βαλκανίων και δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για τη νέα τιμητική του διάκριση. 

 

 

Στο Ντουμπάι βρέθηκε ο Εμμανουήλ Καραλής όπου στο πλαίσιο του Gala της Βαλκανικής Ενωσης πήρε το βραβείο του καλύτερου νέου αθλητή των Βαλκανίων. Αυτή ήταν μία ακόμα τιμητική διάκριση για τον 17χρονο αθλητή του επί κοντώ ο οποίος καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ.

Φανερά αγχωμένος και παράλληλα, συγκινημένος ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου παρέλαβε το βραβείο του και κέρδισε τους οικοδεσπότες χαιρετώντας στα αραβικά.

Στη συνέχεια όταν του ζητήθηκε να πει δυο λόγια για το βραβείο του τόνισε: "Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Είναι τιμή μου που είμαι Έλληνας. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, την οικογένεια μου, αλλά και τη βαλκανική και ελληνική Ομοσπονδία γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ μαζί σας σήμερα".

 

 

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics