Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2016

 

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε κανονικά τις προπονήσεις για τον κλειστό στίβο, έχοντας ξεκινήσει να καταγράφει το πρόγραμμά της για το 2017.

Η 26χρονη «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών αυτή την εποχή και ετοιμάζεται για διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου τον ερχόμενο Μάρτιο.

Έτσι, η Ελληνίδα σταρ θα αγωνιστεί πρωτύτερα στα σημαντικότερα μίτινγκ κλειστού στίβου ανά τον κόσμο, όπως έχει προγραμματίσει με το σύζυγο και προπονητή της, Μιτς Κρίερ.

«Η προπόνηση πάει πολύ καλά. Θα ξεκινήσω τη χρονιά σίγουρα στη Βοστώνη και στο ‘New Balance Grand Prix’ στις 28 Ιανουαρίου. Μετά, λογικά θα ταξιδέψω στην Ευρώπη για να αγωνιστώ διαδοχικά σε Ντίσελντορφ (1/2) και Καρλσρούη (4/2) κι έπειτα θα γυρίσω στις ΗΠΑ για να πάρω μέρος στο Millrose Games στη Νέα Υόρκη (11/2)», τόνισε η Στεφανίδη, συμπληρώνοντας πως:

«Στόχος μου είναι να κάνω τον τελευταίο αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ στις 18 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, θα έχω την ευκαιρία να κάνω το τελευταίο κομμάτι της προπόνησή μου στην Ελλάδα κι από εκεί να ταξιδέψω για τη Σερβία».

Η Στεφανίδη, εκτός από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, θα διεκδικήσει το καλύτερο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού του Λονδίνου και τη νίκη στα Diamond League.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics