Breaking News
01 Μαρτίου 2017

 

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι και πάλι υποψήφια για τον τίτλο της αθλήτριας του μήνα από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του στίβου.


Το 2016 ήταν σίγουρα η χρονιά της καθιέρωσης για την Κατερίνα Στεφανίδη η οποία πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα του στίβου σε Παγκόσμιο επίπεδο. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο είναι έτοιμη για μία ακόμα φορά να διεκδικήσει τον τίτλο της αθλήτριας του μήνα για τον Φεβρουάριο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι ανάμεσα στις πέντε υποψήφιες που ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου αφού το 4,82μ. που έκανε στη Νέα Υόρκη είναι η καλύτερη επίδοση στον κόσμο!

Αντίπαλες της είναι η Ιβάνα Σπάνοβιτς, η οποία βελτίωσε την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο πηδώντας 6.96μ. στο μήκος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, η Λάουρα Μούιρ από τη Μεγάλη Βρετανία η οποία έκανε νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ κλειστού στίβου στα 3.000 μέτρα (8.26.41), η Πάμελα Ντούτκιεβιτζ από τη Γερμανία η οποία έκανε την ένατη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ευρώπη στα 60μ. με 7.79 και η Σιφάν Χασάν από την Ολλανδία η οποία έκανε την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο στον αγώνα του ενός μιλίου με 4:19.89.

Για να ψηφίσετε την Κατερίνα Στεφανίδη αρκεί να πατήσετε τη φωτογραφία της στο ποστ που ακολουθεί και να κάνετε ένα like.
sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics