Breaking News
06 Απριλίου 2017

Δρομείς και πολίτες από διάφορα σημεία της χώρα θέλει να προσελκύσει η πόλη του Ηρακλείου ενόψει το Run Greece, που θα γίνει στο νησί την Κυριακή (30/4).


Η οργανωτική επιτροπή στην προσπάθεια της αυτή προχώρησε σε συνεργασία με τη Minoan Lines και επιλεγμένες ξενοδοχειακές μονάδες και εξασφάλισε εκπτωτικά πακέτα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και διαμονής.

Κάθε δρομέας που επιθυμεί να μεταβεί στο Ηράκλειο προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα Run Greece Ηρακλείου 2017, μπορεί να κάνει χρήση της έκπτωσης 50% στο κόστος των εισιτηρίων. Η έκπτωση ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα και τους συνοδούς τους που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο και αφορά όλες τις κατηγορίες θέσεων και οχημάτων ΙΧ εκτός Deck και VIP.

H έκπτωση παρέχεται αποκλειστικά για αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από τα πρακτορεία της Minoan Lines με την επίδειξη του email επιβεβαίωσης της εγγραφής στον αγώνα (τυπωμένο αντίγραφο) και επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης).

Επίσης, κάθε εγγεγραμμένος δρομέας μπορεί να αξιοποιήσει τις οικονομικές προσφορές συγκεκριμένων ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων για τις ημέρες του αγώνα Run Greece Ηράκλειο 2017 (28 Απριλίου – 1η Μαΐου) με την επίδειξη του email επιβεβαίωσης της εγγραφής στον αγώνα (τυπωμένο αντίγραφο) και επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης).

Για λεπτομέρειες προσφοράς των ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www.run–greece.gr.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το έπαθλο του νικητή και της νικήτριας των 10χλμ. , το οποίο είναι προσφορά του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης. Συγκεκριμένα ο πρώτος Άνδρας και η πρώτη Γυναίκα της απόστασης θα κερδίσει μια εβδομάδα διαμονή σε 5άστερο ξενοδοχείο της Κρήτης (δίκλινο με πρωινό).

gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics