Breaking News
09 Μαΐου 2017

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου ενόψει της 7ης Διεθνούς Αθλητικής Συνάντησης Στίβου «Χανιά 2017», παραχώρησε η διοίκηση του διοργανωτή των αγώνων ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 20 Μαϊου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων «Έλενα Βενιζέλου» με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών και αθλητριών του στίβου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Παραβρέθηκαν και μίλησαν στην συνέντευξη, ο πρόεδρος του ΓΣ «Ελ. Βενιζέλος». Γιώργος Γιατρουδάκης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Στεφανογιάννης, ο γενικός γραμματέας Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης, ο προπονητής ρίψεων του συλλόγου Γιώργος Μήλιος και η αθλήτρια της δισκοβολίας Κωνσταντίνα Σπανουδάκη.
«Με ιδιαίτερη χαρά διοργανώνουμε και φέτος την αθλητική μας συνάντηση ΧΑΝΙΑ 2017 που γίνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά και φέρει το όνομα της πόλης μας. Μιας πόλης με μεγάλη ιστορία στον κλασσικό αθλητισμό και τις αθλητικές διοργανώσεις. Πάντα θεωρούσαμε και συνεχίζουμε να έχουμε την πεποίθηση πως η συγκεκριμένη διοργάνωση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του στιβικού οικοδομήματος μας. Θέσαμε και φέτος στόχο τη συνέχιση των αγώνων, κι έτσι ξεπεράσαμε όλες τις δυσκολίες, που είναι κυρίως οικονομικές. Εύχομαι το απόγευμα της 20ής Μαΐου ο κόσμος να γεμίσει το στάδιο, και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των αθλητών, που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη, στην επίτευξη των στόχων τους», είπε ο κ Γιατρουδάκης.
Ο κύριος Στεφανογιάννης από την πλευρά του αναφέρθηκε στα αγωνίσματα της διοργάνωσης και πρόγραμμα των αγώνων, ενώ τόνισε ότι θα συμμετάσχουν 120 - 150 αθλητές και αθλήτριες. Ο κύριος Ανδρουλιδάκης μίλησε αναλυτικά για τους φορείς και χορηγούς της διοργάνωσης και προσθεσε: «Αν και το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινά στις 15:00 το Σάββατο 20 Μαΐου, προσκαλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στις 12:00 και να θαυμάσει τις προσπάθειες του νέου ρέκορντμαν Ελλάδος παίδων στη σφυροβολία, Χρήστου Φραντζεσκάκη. Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστούμε τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο με τις συντονισμένες ενέργειες του οποίου και την απόφαση του Πολυτεχνείου Κρήτης να παραχωρήσει ένα χώρο για δημιουργία προπονητηρίου ρίψεων και την Περιφέρεια Κρήτης η οποία ανέλαβε τη χρηματοδότηση για να πάψουν πια οι σφυροβόλοι των Χανίων που παίρνουν τόσα χρόνια διακρίσεις και μετάλλια να αγωνίζονται κάτω από απάνθρωπες συνθήκες».
Ο κ. Μήλιος εκπροσωπώντας τους προπονητές του συλλόγου, εξέφρασε την ικανοποίησή που τους δίνεται η ευκαιρία στο μίτινγκ να πιάσουν οι αθλητές τα όρια για τις διεθνείς διοργανώσεις, αφού ο ΣΕΓΑΣ έχει ανακοινώσει ότι θα αναγνωρίσει τις επιδόσεις που θα γίνουν στους αγώνες. «Είναι πολύ σημαντικό να πετύχουμε τα συγκεκριμένα όρια για τους πανευρωπαϊκούς αγώνες που είναι τον Ιούλιο γιατί θα μπορέσουμε από εκεί και πέρα να συνεχίσουμε αναπόσπαστοι τον προγραμματισμό μας».
Η Κωνσταντίνα Σπανουδάκη υποστήριξε από την πλευρά της: «Νιώθω μεγάλη περηφάνια που στον τόπο μου γίνεται ένας αγώνας τόσο υψηλού επιπέδου και μας τιμά το γεγονός ότι στο μίτινγκ αυτό θα έρθουν αθλητές και από το εξωτερικό, από Γερμανία, Δανία, Σερβία και την Κύπρο. Το μίτινγκ μας δίνει τη δυνατότητα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να ανταγωνιστούμε όσο μπορούμε κι εμείς τους αθλητές που θα πάρουν μέρος από το εξωτερικό. Επίσης μας δίνεται η ευκαιρία να πετύχουμε τα όρια που έχει θεσπίσει ο ΣΕΓΑΣ για τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών».

ΑΠΕ ΜΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics