Breaking News
17 Ιουνίου 2017

Οι Κώστα Φιλιππίδης, Βούλα Παπαχρήστου και Παρασκευάς Μπατζάβαλης θα είναι υποψήφιοι για την ανάδειξη της Επιτροπής Αθλητών.


Ο Κώστας Φιλιππίδης, η Βούλα Παπαχρήστου και ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης επέλεξαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προκειμένου και να στηρίξουν την Επιτροπή. Η εκλογική διαδικασία θα γίνει στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και θα πάρουν μέρος σε αυτήν όλοι όσοι αγωνιστούν στη διοργάνωση επιδεικνύοντας το αθλητικό τους δελτίο.

Οι ώρες που η κάλπη θα είναι ανοιχτή είναι 10-12 το πρωί και 17.00- 19.00 το απόγευμα. Την Κυριακή 18 Ιουνίου και ώρα 19.00 η κάλπη θα κλείσει για να μπορέσει η εφορευτική επιτροπή να βγάλει τα αποτελέσματα, τα οποία θα ανακοινωθούν το ίδιο βράδυ.

Οι δύο αθλητές που μετέχουν στην εφορευτική επιτροπή είναι η Δέσποινα Μουρτά και ο Γεράσιμος Θεοδώρου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics