Breaking News
04 Φεβρουαρίου 2018

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του Λονδίνου ξεκίνησε τη σεζόν με άλμα στα 4,71 μ. και έδειξε και πάλι ποιος θα είναι το αφεντικό στο αγώνισμα.

 

Η Στεφανίδη, δεν μπόρεσε στη συνέχεια να ξεπεράσει τα 4,81 μ., όμως είναι λογικό να χρειάζεται λίγο χρόνο να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια διατήρησε το αήττητο σερί της, φτάνοντας πλέον στις 15 διαδοχικές νίκες. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κριερ ξεπέρασε με τη δεύτερη τόσο το 4,61 μ., στο οποίο μπήκε στον αγώνα, όσο και το 4,71 μέτρα.


Η Κέιτ Ναγκότε (ΗΠΑ) ήταν δεύτερη επίσης με 4,71 μ., σε μια ακόμη σταθερή εμφάνιση στη σεζόν (έχει 4,76 μ.). Η πολυσυζητημένη κόντρα ανάμεσα στη Στεφανίδη και τη Σάντι Μόρις δεν έγινε ποτέ, αφού η δεύτερη δεν κατέβηκε τελικά στον αγώνα. Η Στεφανίδη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 7 Φεβρουαρίου στο Παρίσι.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics