Breaking News
27 Ιουνίου 2018

Με τους κορυφαίους επικοντιστές του κόσμου θα κοντραριστεί στο Diamond League του Παρισιού το ερχόμενο Σάββατο ο Κώστας Φιλιππίδης.

 


Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν του επί κοντώ θα είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής στο μίτινγκ της γαλλικής πρωτεύουσας και θα αντιμετωπίσει, όπως και στα προηγούμενα μίτινγκ, τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου.

Πρώτοι και καλύτεροι ο παγκόσμιος ρέκορντμαν κλειστού, Ρενό Λαβιλενί, και ο κορυφαίος έφηβος στον κόσμο, ο Μάριο Ντουπλάντις.

Μαζί τους οι δύο κορυφαίοι Πολωνοί, Πιότρ Λίσεκ και Πάβελ Βοϊτσεχόφσκι, όπως και ο Γάλλος Αξελ Σαπέλ.

Επίσης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Λονδίνο, Σαμ Κέντρικς, ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης, Σον Μπάρμπερ, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Τιάγκο Μπραζ, και οι Κέρτις Μάρσαλ και Σεΐτο Γιαμαμότο.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics