Breaking News
01 Οκτωβρίου 2019

O Κώστας Δουβαλίδης προκρίθηκε στον ημιτελικό των 110μ με εμπόδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που είναι σε εξέλιξη στη Ντόχα.

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής βγήκε τρίτος στην 4η προκριματική σειρά των 110 μ. εμπ. με 13.43 και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 13.46. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα έτσι προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον ημιτελικό της διοργάνωσης, στην έκτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Δουβαλίδης προκρίθηκε με την 10η επίδοση και στον ημιτελικό της Τετάρτης θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό και να κατέβει το φράγμα των 13.40.

Η Ειρήνη Βασιλείου στα 400 μ δεν τα κατάφερε στη δεύτερη συμμετοχή της στη διοργάνωση, αφού σημείωσε 52.31 και κατέλαβε την έβδομη θέση.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics