Breaking News
13 Ιουνίου 2020

Καβάλα. Επικήρυξη με 7.000 ευρώ για τον θάνατο ενός νεαρού αλόγου. Συστηματικές δηλητηριάσεις καταγγέλλει η υπεύθυνη της Ακαδημίας Ιππασίας στο Δάτο




Δεν το χωράει ο νους, ότι υπάρχουν δολοφόνοι που συστηματικά δηλητηριάζουν τα άλογα στην Ακαδημίας Ιππασίας, στην περιοχή Δάτο της Καβάλας. Η Τιτίκα, ένα αλογάκι 6 ετών ήταν το τελευταίο θύμα, με τη Ακαδημία να προσφέρει 7.000 ευρώ προκειμένου να ανοίξουν τα στόματα στην μικρή κοινωνία και να αποκαλυφθούν οι δολοφόνοι.

Όπως αναφέρει το zoon.gr την ανακοίνωση της δολοφονίας της Τιτίκας, έκανε η ιδιοκτήτρια της Ακαδημίας Ιππασίας Κωνσταντίνα Κατσίτη με ανάρτησή της στο Facebook,

ανακοινώνοντας, παράλληλα την αύξηση της αμοιβής στα 7.000 ευρώ για όποιον δώσει πληροφορίες.
Ο δολοφόνος ή δολοφόνοι δρουν συστηματικά αφού πριν από, περίπου, δυο μήνες, δηλητηρίασαν οκτώ άλογα στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ιππασίας της Κωνσταντίνας Κατσίτη, εκ των οποίων τα δυο δεν τα κατάφεραν. Εκτός από τα άλογα δηλητηρίασαν και τρία σκυλιά που ζούσαν στην Ακαδημία.

Συγκλονιστική ήταν η ανάρτηση για την Ηρώ, ένα από τα άλογα που δηλητηρίασαν και που ήταν η παρέα για ένα μοναχικό παιδί που όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά “η ζωή του έδωσε πολλά χαστούκια από πολύ μικρό”.

Το άκρως περίεργο είναι ο πέπλος σιωπής που καλύπτει τις αποτρόπαιες πράξεις αφού δυο μήνες μετά και ενώ οι δολοφονίες συνεχίζονται, σε ένα μικρό τόπο κανείς δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ξέρει. Θα αποτελέσουν τα 7.000 ευρώ δέλεαρ. Μακάρι, αν και το χρήμα δεν θα έπρεπε να είναι η κινητήρια δύναμη για την αποκάλυψη ενός δολοφόνου.

Πηγή zoon.gr

  Πηγή: Mixani tou Xronou

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics