Breaking News
12 Οκτωβρίου 2020

Με εύκολες νίκες «καθάρισαν» τα εμπόδια των ημιτελικών οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας


Έξετερ Τσιφς και Ουάσπς είναι οι δύο ομάδες που θα συγκρουστούν στον μεγάλο τελικό των πλέι-οφ της Premiership Rugby. Οι μεν πρωτοπόροι της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο Τσιφς συνέτριψαν με 35-6 την Μπαθ στα ημιτελικά και οι δε Ουάσπς, επιβλήθηκαν με 47-24 των Μπρίστολ Μπερς, στον δικό τους ημιτελικό.

Για την ομάδα από το Έξετερ, ο αγώνας κόντρα στην Μπαθ φάνηκε εξαρχής να εξελίσσεται σε εύκολη υπόθεση, ειδικά από τη στιγμή που οι Τσιφς έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 14-6. Στο δεύτερο 40λεπτο η Μπαθ δεν μπόρεσε να βρει ούτε έναν πόντο, και με τους γηπεδούχους να σημειώνουν συνολικά πέντε try στο ματς να διαμορφώνουν το τελικό 35-6.

Στον άλλο αγώνα, για τους Ουάσπς, που έκλεισαν την κανονική περίοδο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, το ματς άρχισε ευνοϊκά καθώς προηγήθηκαν με 13-0 στο 20’, ενώ έκλεισαν το ημίχρονο με προβάδισμα 23-5. Στο δεύτερο μέρος οι Μπρίστολ Μπερς μείωσαν σε 23-12, αλλά κάπου εκεί σταμάτησε η όποια προσπάθεια αντεπίθεσης, καθώς με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ οι γηπεδούχοι ανέβασαν το σκορ στο 47-12, για να χαλαρώσουν απλώς στο τέλος και να διαμορφωθεί το 47-24 στον πίνακα του σκορ.

Ο μεγάλος τελικός που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια Αγγλίας για τη σεζόν 2020-12, θα διεξαχθεί στο Twickenham Stadium του Λονδίνου στις 24 Οκτωβρίου. Εκεί, οι Έξετερ Τσιφς θα διεκδικήσουν το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και η Μπαθ το έκτο, με το ακριβώς προηγούμενο όμως να έχει έρθει το μακρινό 2008.

Τα highlights των δύο ημιτελικών:

sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics