Breaking News
21 Απριλίου 2021

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ετοιμάζεται για την επιστροφή του ο «αρχόντας» των κρίκων

 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι έτοιμος για την επιστροφή του στους αγώνες και συγκεκριμένα αυτή θα συμβεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης της Βασιλείας. Για τον «άρχοντα των κρίκων» η διοργάνωση δεν αποτελεί κριτήριο για την Ολυμπιακή πρόκριση, ωστόσο μία πιθανή κατάκτηση χρυσού μεταλλίου θα έχει πολλαπλή αξία.

Εφόσον πάρει τον πέμπτο ευρωπαϊκό τίτλο του, έπειτα από εκείνους της «χρυσής» περιόδου 2015-2018, θα πετύχει ένα ρεκόρ ανεπανάληπτο στην ιστορία του αγωνίσματος. Ταυτόχρονα, όμως, θα στείλει μήνυμα υπεροχής στους ίδιους Ευρωπαίους αντιπάλους που τον είχαν αφήσει εκτός βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019, εκμεταλλευόμενοι τότε το γεγονός ότι ο Πετρούνιας προερχόταν από πολύμηνη αγωνιστική αποχή λόγω χειρουργικής επέμβασης στον ώμο.

Λευτέρης Πετρούνιας: Σηκώνει «Λευκή κάρτα» στη σημερινή γιορτή της Ολυμπιακής ημέραςΠαράλληλα, ο 30χρονος πρωταθλητής θα κυνηγήσει την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία, κάνοντας πρόβα ενόψει του δικού του τελευταίου προ-Ολυμπιακού τουρνουά, στο οποίο θα χρειαστεί να κερδίσει με σκορ πάνω από 15,333 β. για να εξασφαλίσει το πολυπόθητο Ολυμπιακό εισιτήριο χωρίς να εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα. Ο καθοριστικός αυτός προ-Ολυμπιακός αγώνας επρόκειτο να γίνει τον Μάρτιο στην Ντόχα, αλλά αναβλήθηκε και πλέον εκκρεμεί η απόφαση της FIG για τη νέα ημερομηνία τέλεσης.

Διαβάστε επίσης

Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό: Μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στο στάδιο 2 Σγουρόπουλος και Τόλιου

'Άρης – ΠΑΟΚ 0-1: «Χρυσή» νίκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics