Breaking News
22 Απριλίου 2021

Εντυπωσιακή επανεμφάνιση στους αγώνες έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας που έκλεισε θέση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης που γίνεται στη Βασιλεία.

Ο «άρχοντας των κρίκων» συγκέντρωσε 15,366 βαθμούς στον προκριματικό, με συντελεστή δυσκολίας 6,300 και βρίσκεται στην 1η θέση της κατάταξης του αγωνίσματος μέχρι στιγμής, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο 2ος από τους συνολικά τρεις προκριματικούς ομίλους. Έτσι, η είσοδός του στην προνομιούχο οκτάδα και στον τελικό του Σαββάτου (24/04, 16:10-17:10 ώρα Ελλάδας) μπορεί ήδη να θεωρείται δεδομένη.

 Για τον Πετρούνια, η διοργάνωση της ελβετικής πόλης σηματοδοτεί την επάνοδο στον θεσμό στον οποίο παραμένει ανίκητος εδώ και έξι χρόνια, αφού μεταξύ 2015 και 2018 κατέκτησε τέσσερις διαδοχικούς τίτλους γράφοντας ιστορία με το επίτευγμά του και ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ιταλού θρύλου Γιούρι Κέκι από τη δεκαετία του ’90.

 Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν αναγκαστικά απών και δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στα δύο επόμενα ευρωπαϊκά ραντεβού, πρόπερσι επειδή ανάρρωνε από χειρουργική επέμβαση στον ώμο και πέρσι εξαιτίας της πανδημίας, που οδήγησε σε απουσία την ελληνική ομάδα, όπως και τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βασιλείας δεν έχει χαρακτήρα προ-Ολυμπιακού τουρνουά για τον Λευτέρη Πετρούνια, ωστόσο αποτελεί μία δυνατή πρόβα εν αναμονή του ορισμού νέας ημερομηνίας τέλεσης για το αναβληθέν προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο κύπελλο της Ντόχα, στο οποίο θα χρειαστεί νίκη με βαθμολογία πάνω από 15,333 β. για να κατακτήσει αυτόματα το πολυπόθητο Ολυμπιακό εισιτήριο.

SDNA.GR
Διαβάστε επίσης

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Πάλης η Πρεβολαράκη

Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό: Εκτός συνέχειας η Τόλιου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics