Breaking News
26 Ιουνίου 2021

Λευτέρης Πετρούνιας: Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με όλο νόημα μετά την επική πρόκριση

Η πρώτη θέση στους κρίκους σε ένα μεγάλο event δεν αποτελεί κάτι το… απρόσμενο για τον σύγχρονο άρχοντα του αγωνίσματος, Λευτέρη Πετρούνια. Όμως η πρωτιά στο Διεθνές Κύπελλο της Ντόχα του Κατάρ θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη του Έλληνα υπεραθλητή. Μια πρωτιά που έδωσε την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έπειτα από έναν τεράστιο αγώνα που έπρεπε να γίνει, λόγω εν πολλοίς ενός άδικου για τέτοιου βεληνεκούς αθλητές σύστημα πρόκρισης. Όμως η αποστολή εξετελέσθη με εκκωφαντικό τρόπο. Και αυτό μετράει. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του 2016 θα έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα χρυσά του μετάλλια και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του στην πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την επική πρόκριση.

 «Αυτή είναι η μαγεία του Πρωταθλητισμού λοιπόν! Από την κόλαση στον παράδεισο.Ένας γολγοθάς χρόνων τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Φύγαμε για Τόκιο!

Συγχαρητήρια στον @antonis.tantalidis και είμαι σίγουρος για την πορεία που θα χαράξει !
Ευχαριστώ την ομάδα μου πανω απ’όλα και φυσικά όλους εσάς που είστε δίπλα μου σε όλη αυτή την διαδρομή!!»!, ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

 

ΠΟΑ: Τριήμερο γιορτής με τουρνουά και βραβεύσεις στο Ατσαλένιο

Όλα τα ζώδια 25/06

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics