Breaking News
11 Αυγούστου 2021

Τόκιο 2020: Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχασε για έξι εκατοστά του δευτερολέπτου την είσοδο της στον τελικό των 100μ. πεταλούδα
Αγγελική Βύζικα 

 


Η Άννα Ντουντουνάκη τα πήγε αρκετά καλά στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο όπου έφθασε πολύ κοντά στην ιστορική πρόκριση στον τελικό των 100μ. πεταλούδα, και παρά το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε, έμεινε για μόλις έξι εκατοστά του δευτερολέπτου εκτός της τελικής οκτάδας που διεκδίκησε το μετάλλιο.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια Ευρώπης, κατετάγη 9η στους ημιτελικούς του αγωνίσματος με 57.25, βελτιώνοντας το 57.37 που είχε πετύχει στις 18 Μαΐου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η Άννα Ντουντουνάκη δεν άντεξε μετά το τέλος του αγώνα της και συγκλόνισε με τα δάκρυα της μπροστά στην κάμερα ενώ έδωσε την υπόσχεση της για το Παρίσι.

Δείτε το βίντεο της παρουσίας της στο Τόκιο
sports3,gr

Διαβάστε επίσης

Καλεντάρι Ε.Φ.Ο.Επ.Α.: Διεθνείς διοργανώσεις και επιστροφή του Κυπέλλου Ελλάδας και του διπλού μικτού

 

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics