Breaking News
19 Αυγούστου 2021

Σημαντικό το επόμενο δεκαήμερο για μία σειρά από αθλητές των μικρών ηλικιών, που προετοιμάζονται για τη νέα περίοδο, καθώς θα διεξαχθούν τα τρία προπονητικά καμπ της Ελληνικής

Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου θα λάβουν χώρα οι συγκεντρώσεις προετοιμασίας στο Λουτράκι και την Πάτρα, από τις 22 έως τις 27 θα γίνει η αντίστοιχη στην Καβάλα και θα πάρουν μέρος αθλητές κι αθλήτριες με καλές θέσεις στους πίνακες αξιολόγησης από την παμπαιδική μέχρι την εφηβική κατηγορία. Στο Sportscamp του Λουτρακίου θα συγκεντρωθούν αθλητές από την Αττική, στην αίθουσα της ομοσπονδίας στο Παμπελοποννησιακό στάδιο παιδιά από τη Δυτική Ελλάδα και στο γυμναστήριο του 6ου Λυκείου της Καβάλας παιδιά από τη Βόρεια Ελλάδα. Αθλητές των νησιών πηγαίνουν σε καμπ της προτίμησής τους. Οι τελευταίες ανακοινώσεις από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αναφέρουν σήμερα τους προπονητές, που θα μετάσχουν στα καμπ, καθώς και πράγματα σχετικά με το πρόγραμμα και τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Στο Λουτράκι θα δουλέψουν οι προπονητές Χρήστος Βατσακλής, Άρης Τσακίρογλου, Κώστας Μσδέσης, Χρυσούλα Τουρσουνίδου και Λουκία Γιανναδάκη.

Στην Πάτρα θα βρίσκονται ο Σωτήρης Ζήκος και ο Γιάννης Ξουρίδας. Στην Καβάλα θα είναι ο Γιάννης Σταύρου και ο Παύλος Τελόπουλος, ενώ σαν συνεργάτης του τεχνικού τιμ θα δώσει την πολύτιμη βοήθειά του ο αθλητής του τοπικού Α.Σ.Ε.Α Μανώλης Αλαρούπι.

Στον ιστότοπο των διοργανώσεων για την περίοδο 2020-2021 http://app.ttscore.io/customer/24 προστέθηκαν νεότερα για τα καμπ της Αττικής και της Β. Ελλάδας. Μία αλλαγή για το Λουτράκι είναι ότι σύμφωνα με απόφαση του Sportscamp και λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό θα πρέπει να μείνουν όλοι οι συμμετέχοντες στις εγκαταστάσεις του.

«Οι αθλητές-τριες που συμμετέχουν στο προπονητικό camp θα πρέπει να βρίσκονται στο Sportcamp την Τρίτη 24 Αυγούστου ώρα 12.00.
Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή 29 Αυγούστου 12.00 μετά την πρωινή προπόνηση.
Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ισχύουν τα παρακάτω:
Όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας θα έρθουν με αρνητικό αποτέλεσμα rapid test έως 48 ώρες από την προσέλευση τους στο αθλητικό κέντρο, εκτός από αυτούς που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους 14 ημέρες και προσκομίσουν εκτυπωμένο το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Δεν επιτρέπεται η έξοδος από τις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής στο προπονητικό camp», αναφέρει η ανακοίνωση. Στη συγκέντρωση προετοιμασίας αναμένεται να πάρουν μέρος 24 αγόρια και κορίτσια από 13 σωματεία.

Για το καμπ στην Καβάλα η νεότερη ανακοίνωση αναφέρει: «Οι αθλητές-τριες, που θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο για την συμμετοχή τους στο προπονητικό camp θα πρέπει να βρίσκονται στις 16.00 την Κυριακή 22 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Νεφέλη, διεύθυνση Ερυθρού Σταυρού 50, τηλέφωνα: 2510 - 227441 – 44.
Η αναχώρηση θα γίνει από το ξενοδοχείο την Παρασκευή 27 Αυγούστου 12.00 μετά την πρωινή προπόνηση.
Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. στην διεύθυνση
https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports#
ορίζεται :
Πρώτη προσέλευση στο summer camp
Τα παιδιά φέρνουν στην πρώτη προσέλευση της εβδομάδας, την δήλωση αποτελέσματος του self test το οποίο συμπληρώνεται και υπογράφεται από τους κηδεμόνες τους.
Η πρώτη ώρα της πρώτης ημέρας αφιερώνεται υποχρεωτικά στην εκπαίδευση των παιδιών στις διαδικασίες προσέλευσης, τήρησης ασφαλών αποστάσεων, μέτρων καθαριότητας χεριών και αθλητικού εξοπλισμού, ασφαλούς χρήσης των αποδυτηρίων και αποχωρητηρίων και στις διαδικασίες χορήγησης φαγητού και υγρών. Κάθε ημέρα πρέπει να γίνεται υπενθύμιση των κανόνων ειδικά στην εναλλαγή των δραστηριοτήτων». Πρόκειται να μετάσχουν 16 αθλητές κι αθλήτριες από 7 κλαμπ.

Στη συνάντηση στο Παμπελοποννησιακό της Πάτρας αναμένεται να πάρουν μέρος 11 νεαροί αθλητές από 3 σωματεία.
Διαβάστε επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics