Breaking News
11 Μαρτίου 2022

ΟΦΗ: Αφιέρωμα του ολλανδικού περιοδικού ELFVoetbal στους Κρητικούς
ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ



Το ολλανδικό περιοδικό EFLVoetbal ετοίμασε αφιέρωμα στον ΟΦΗ ταξιδεύοντας στην Κρήτη, όπου μίλησε με τους ολλανδούς παίκτες των Κρητικών και τον Γιώργο Σαμαρά.

Ο ΟΦΗ έχει έντονη ολλανδική παρουσία. Διαθέτει τους Μπόι Βάτερμαν, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, Λουκ Καστάνιος και Μάικ Φαν Ντούινεν, ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής Γιώργος Σαμαράς έχει περάσει από την Ολλανδία με τη φανέλα της Χέρενφεεν.

Ως εκ τούτου το ολλανδικό περιοδικό EFLVoetbal ταξίδεψε στην Κρήτη, συνομίλησε με τους Ολλανδούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, όπως και με τον Γιώργο Σαμαρά.

"Ταξιδέψαμε στο μεγαλύτερο νησί της Κρήτης για να συναντήσουμε τους τέσσερις πρώην παίκτες της Eredivisie, που ζουν με ενθουσιασμό κάτω από ελληνικό ήλιο. Αγαπούν το ποδόσφαιρό μας εδώ και θέλουν να κάνουν βήματα στην ολλανδική σχολή" αναφέρει η περίληψη του περιοδικού.
Δείτε σελίδες του αφιερώματος:

https://www.sport24.gr/football/ofi-afieroma-toy-ollandikoy-periodikoy-elfvoetbal-stoys-kritikoys.9558549.html

Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics