Breaking News
07 Αυγούστου 2022

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τοξοβολίας: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλι η Ποιμενίδου

 

Ασημένιο μετάλλιο πήρε η Ποιμενίδου στο Ολυμπιακό τόξο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τοξοβολίας «Ρώμη 2022».

Η εντυπωσιακή πορεία της Δωροθέας Ποιμενίδου στο Ολυμπιακό τόξο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τοξοβολίας που φιλοξενείται στην Ρώμη, ολοκληρώθηκε το Σάββατο με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Στον τελικό του αγωνίσματος, η 4η Παραολυμπιονίκης του Τόκιο και Νο-6 στον κόσμο, βρέθηκε να προηγείται με 2-0, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην ευστοχία της Ιταλίδας Ελισαμπέτα Μίνιο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-6 και να κατακτήσει την δεύτερη θέση.

Η Ποιμενίδου είχε προκριθεί στον τελικό μετά από δύο πύρρειες νίκες στους αγώνες κατάταξης και συγκεκριμένα με 6-5 επί της Βρετανίδας Τέιλορ Χέιζελ στα προημιτελικά και με 6-4 επί της Μιλένα Ολζέφσκα από την Πολωνία στον αγώνα για την είσοδό της στον τελικό.
onsports.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 06 Αυγούστου γιορτάζουν

 

 

 

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε τον Ντεβί Επασί ανακοινώνοντας τη συμφωνία με την Άμπα της Σαουδικής Αραβίας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics