Breaking News
23 Αυγούστου 2023

ΟΦΗ: Έκανε επαγγελματία τον 18χρονο Σημαντηράκη - «Το όνειρο μου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα»



Ο Ηλίας Σημαντηράκης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο 18χρονος αριστερός μπακ πήγε στον ΟΦΗ το 2019 και το φετινό καλοκαίρι πραγματοποίησε και την πρώτη του προετοιμασία συμμετέχοντας στις προπονήσεις της Ολλανδίας.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής, Ηλίας Σημαντηράκης, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο νεαρός αμυντικός (γεννημένος στις 22/12/2005) ήταν ένας εκ των δυο ποδοσφαιριστών της Κ19 που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας μας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία, ενώ τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε για πρώτη φορά μεταξύ των επιλογών του προπονητή της Εθνικής Νέων.

Ήρθε στον ΟΦΗ σε ηλικία 14 ετών (2019-20), από την ακαδημία Μεσσαράς «Αστερίωνας» και εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ15, ενώ την σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με την Κ19».

Πολύ χαρούμενος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ηλίας Σημαντηράκης μετά την υπογραφή που έβαλε στο επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Ο 18χρονος αριστερός μπακ ευχαρίστησε τον ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του, ενώ τόνισε ότι ένα του όνειρο αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να μου δείχνει. Το όνειρό μου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα! Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!».

ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι θριαμβευτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics