Breaking News
10 Απριλίου 2024

Η Στέλλα Καλτσίδου έγραψε ιστορία αφού επικράτησε με τους Λόντον Λάιονς της Μπεσίκτας, της οποίας το φετινό αήττητο είχε σπάσει ο Παναθηναϊκός, με 81-70, κάλυψε τη διαφορά του πρώτου ματς και κατέκτησε το Eurocup!


Τεράστια επιτυχία για την Στέλλα Καλτσίδου -και κατ' επέκταση για το ελληνικό μπάσκετ - με την 41χρονη τεχνικό να κατακτά το Eurocup με τους Λόντον Λάιονς και να γίνεται η πρώτη προπονήτρια από τη χώρα μας που το καταφέρνει.

Σε ένα ματς διαφήμιση για το μπάσκετ γυναικών, η αγγλική ομάδα υπό την καθοδήγηση της Καλτσίδου ήταν πιο ψύχραιμη και συγκεντρωμένη στο φινάλε, κάλυψε τη διαφορά των 7 πόντων (75-68) και έφτασε στην πρώτη της κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία της.

 

Οι Λόντον Λάιονς είχαν τις Κάρλι Σάμουελσον (19 π.), Μέγκαν Γκούσταφσον (18 π.), Τέμι Φαγκμπένλε (17 π.) και Χόλι Ουίντερμπερν (13 π.) με διψήφιο αριθμό πόντων.

Από την πλευρά της Μπεσίκτας, της οποίας το αήττητο είχε σπάσει ο Παναθηναϊκός φέτος και μάλιστα μέσα στην Τουρκία, πρώτη σκόρερ ήταν η Ντάνα Έβανς με 17 πόντους, με την Μιχαέλα Λάζιτς να προσθέτει άλλους 16. Στους 13 η Γιουέρου Λι.

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 45-35, 60-55, 81-70
sdna.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 10/04/2024

 

 

 

 

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Χουάν Νέιρα στον ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics