Breaking News
19 Ιουνίου 2016

Η Ειρήνη Βασιλείου τερμάτισε σε 52.12 στα 400 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας και εξασφάλισε την παρουσία της στο Ρίο.

Αν και κουρασμένη όμως, παρότρυνε την αδελφή της, Άννα, προσφέροντάς της μια υπέροχη αγκαλιά .

Η Ειρήνη Βασιλείου τερμάτισε σε 52.12 στα προκριματικά των 400 μέτρων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου στην Πάτρα, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.

Μετά την κούρσα της, προσπάθησε να πάρει ανάσες και να ξεκουραστεί, για να ακολουθήσει η κούρσα της αδελφής της, Άννας, η οποία έτρεχε αμέσως μετά.

Όταν τερμάτισε και κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Ειρήνη έτρεξε και την αγκάλιασε, προσφέροντας μια υπέροχη στιγμή. Πιθανότατα χάρηκε περισσότερο και από την δική της μεγάλη επιτυχία...

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics