Breaking News
16 Ιουλίου 2016

Tην 3η συνεχόμενη νίκη της σε Diamond League σημείωσε η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κατερίνα Στεφανίδη με 4,81 στο Μονακό.

Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση και βέβαια νίκη που την φέρνει στην πρώτη θέση της κατάταξης στην σειρά του επί κοντώ στα Diamond League σημείωσε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης με άλμα στα 4.81 πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Κουβανή Γιάρισλεϊ Σίλβα με 4.71, ενώ 3η ήταν η Βραζιλιάνα Φαμπιάνα Μούρερ με 4.65.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με την 2η τα 4.81, με την πρώτη το 4.65 και το 4.76, ενώ είχε και τρεις αποτυχημένες στα 4.93 όπου επιχείρησε στο φινάλε. Η 26χρονη πρωταθλήτρια οδηγεί την κούρσα στο αγώνισμα της με 40 βαθμούς.

Αντίθετα η Βούλα Παπαχρήστου δεν μπόρεσε καν να μπει στον αγώνα του τριπλούν στο Diamond League του Μονακό, αφού έκανε τρεις άκυρες και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι σε αυτόν τον αγώνα. Πρώτη ήταν η Κολομβιανή, Ιμπάργκουεν με 14.96.

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics