Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2016

Ήττα που σημαίνει και «πτώση» από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης γνώρισε η Σερένα Ουίλιαμς στον ημιτελικό του US Open.

Η Αμερικανίδα έχασε με 0-2 από την Καρολίνα Πλίσκοβα (Τσεχία) και δεν θα λάβει μέρος στον τελικό του σπουδαίου grand slam Νέας Υόρκης. Παράλληλα, όμως, από την ερχόμενη Δευτέρα η 34χρονη θα χάσει και την πρωτιά στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς με βάση την ανακοίνωση που θα κάνει η διεθνής ομοσπονδία (WTA), στο «ρετιρέ» θα ανέβει η Γερμανίδα, Αντζελίκ Κέρμπερ.

Η Ουίλιαμς βρίσκεται στο Νο1 για 186 συνεχείς εβδομάδες και κατάφερε να ισοφαρίσει το κορυφαίο ρεκόρ όλων των εποχών, αυτό της θρυλικής, Στέφι Γκραφ, αλλά όχι και να το ξεπεράσει (επέστρεψε στην κορυφή στις 18 Φεβρουαρίου του 2013 κι από τότε ήταν πάντα στην πρώτη θέση).

Αυτή είναι η δεύτερη σερί χρονιά που η Ουίλιαμς δεν καταφέρνει να διεκδικήσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της πατρίδας της, το οποίο έχει κατακτήσει 6 φορές στο παρελθόν (το 1999, το 2002, το 2008, το 2012, το 2013 και το 2014).

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics