Breaking News
31 Ιανουαρίου 2017

 Αυξήσεις στα χρηματικά έπαθλα των συμμετεχόντων ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή του US Open.


Όπως έγινε γνωστό το συνολικό ποσό που θα διανεμηθεί στο Grand Slam, που θα διεξαχθεί εφέτος για πρώτη φορά στο Γουϊσκόνσιν (12 έως 18 Ιουνίου) αντί για τη Νέα Υόρκη, από τα 46.3 εκ. δολάρια θα αυξηθεί περίπου 2 εκ. και κατ΄ επέκταση θα παραμείνει το πιο ακριβό τουρνουά τένις σε όλο τον κόσμο.
Σε σχέση με το 2016, οι νικητές στο απλό ανδρών και γυναικών του Αμερικανικού Open 2017 θα γίνουν πλουσιότεροι κατά 3.5 εκ. δολάρια, που σημαίνει 200.000 δολάρια περισσότερα από αυτά που έβαλαν στους λογαριασμούς τους οι νικητές του προηγούμενου έτους.
Τα ποσά αναβαθμίστηκαν περίπου 10% για κάθε γύρο του τουρνουά. Οι φιναλίστ των μονών θα κερδίσουν από 1.75 εκ. δολάρια (τα μισά από τους νικητές).

Το φημισμένο τουρνουά ξεκίνησε το 1895.Ποδόσφαιρο

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics