Breaking News
31 Ιουλίου 2018

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή στο ντεμπούτο της στο τουρνουά του Σαν Χοσέ, αφού επιβλήθηκε με 6-2, 6-2 επί της Κριστίνα ΜακΧέιλ.


Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση επέστρεψε στα κορτ η Μαρια Σάκκαρη. Η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε από την αρχή δυνατά στον αγώνα της με την Κριστίνα ΜακΧέιλ και έφτασε εύκολα στη νίκη με 6-2, 6-2.

Η Σάκκαρη παρουσιάστηκε με εμφανώς βελτιωμένο και πιο σταθερό σερβίς σε σχέση με αυτό που είδαμε στην περίοδο του γρασιδιού.

Πέρα από τους τέσσερις άσους που κέρδισε, πήρε πολλούς πόντους (54%) ακόμα και από το δεύτερο σερβίς της. Επιπρόσθετα ήταν σχεδόν αλάνθαστη από τη βασική γραμμή. Γενικότερα η Σάκκαρη ήταν επιβλητική στο παιχνίδι της και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ΜακΧέιλ.

Στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Κριστίνα Μλαντένοβιτς (Γαλλία) και την Τιμέα Μπαντός (Ουγγαρία).

Sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics