Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινά σήμερα τις υποχρεώσεις του, στο Open της Σόφιας.

 


Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, μετά την εντυπωσιακή του παρουσία στα γήπεδα της Μελβούρνης για το Αυστραλιανό Open, ρίχνεται σήμερα τη «μάχη» για το Open της Σόφιας.

powered by Rubicon Project
Πρώτος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο Γερμανός Γιαν Λέναρντ Στρουφ, Νο.51 της παγκόσμιας κατάταξης. Με δηλώσεις πριν το πρώτο του παιχνίδι, ο Έλληνας πρωταθλήτής έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, ενόψει του τουρνουά: «Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα πολλές ημέρες να ξεκουραστώ μετά από το Australian Open. Δεν έχω ανακάμψει στο 100%. Ξέρω όμως ότι θα παλέψω με θέληση και αποφασιστικότητα για να τα πάω καλά. Μου αρέσει να ξεκινάω χωρίς μεγάλες προσδοκίες», ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη του, επί του Ρότζερ Φέντερερ:

«Ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μετά από τον αγώνα ένιωθα σαν να έχει εκραγεί ο εγκέφαλος μου. Ήταν μια μαγική στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η πρώτη φορά είναι πάντα ξεχωριστή, απέναντι στο είδωλο μου. Προφανώς και η επόμενη φορά θα είναι διαφορετική και πρέπει να είμαι προετοιμασμένος γι' αυτό».
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics