Breaking News
20 Δεκεμβρίου 2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «καθάρισε» τον Νόβακ Τζόκοβιτς με ανατροπή (2-1 σετ) και προκρίθηκε στον τελικό του Mubadala World Tennis Championship.

 

«Λύγισε» τον Νόβακ Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στον τελικό του Mubadala World Tennis Championship ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με ανατροπή του Σέρβου και τον πέταξε εκτός συνέχειας, σε ένα τουρνουά επίδειξης το οποίο, πάντως, ο Τσιτσιπάς το πήρε σοβαρά σε σχέση με τον αντίπαλό του. Μάλιστα, ο Τσιτσιπάς πήρε το ματς και με ανατροπή στα σετ (2-1) και προκρίθηκε στον τελικό.

Ο Έλληνας τενίστας κερδίζει για 3η φορά τον Σέρβο και για 2η φέτος, λίγο καιρό μετά την νίκη του στη Σανγκάη. Ο Τζόκοβιτς προηγήθηκε πάντως αφού πήρε το πρώτο σετ με 6-3 αλλά με αντεπίθεση διαρκείας ο Έλληνας πήρε τα δύο επόμενα (7-6, 6-3) και προκρίθηκε στον τελικό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics