Breaking News
28 Μαΐου 2016

Στη σκιά της απόσυρσης του Ράφα Ναδάλ από τη διοργάνωση, ολοκληρώνεται ο τρίτος γύρος του Roland Garros και όλοι πια περιμένουν ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα φτάσει ως το τέλος!

Ο 29χρονος Σέρβος ήταν έτσι κι αλλιώς το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Παρίσι, όμως η φόρμα του Ράφα ήταν τέτοια, που θα μπορούσε ο Ισπανός να του κόψει τον δρόμο σε πιθανή συνάντησή τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης...


2 πρόσωπα
Σήμερα στις 18.00 ο Νόλε θα προσπαθήσει να κάνει το τρίτο βήμα του προς τον τίτλο και αντίπαλός του είναι ο Σλοβένος με βρετανικό διαβατήριο Αλιάζ Μπέντεν. Λογικά, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα και έχει στο... τσεπάκι το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Ευνοημένοι της απόσυρσης του αριστερόχειρα Ισπανού είναι οι Ντόμινικ Τιμ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, αφού μονομαχούν στις 12 το μεσημέρι και ο νικητής θα παίξει για μια θέση στα προημιτελικά με τον Μαρθέλ Γκρανόγερς, που περνάει με walkover λόγω του συμπατριώτη του.

Τσονγκά-Γκούλμπις, Γκοφέν-Αλμάγρο, Φερέρ-Λόπεθ, Τσόριτς-Μπαουτίστα, Κουέβας-Μπέρντιχ είναι οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας και όλες έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον!

Στις γυναίκες η Σερένα Γουίλιαμς θα προσπαθήσει κόντρα στην Κίκι Μλαντένοβιτς να πλησιάσει ακόμα περισσότερο το ριπίτ, ενώ η αδερφή της Βίνους παίζει και αυτή με Γαλλίδα, με την Αλιζέ Κορνέ.

Η πρώην πρωταθλήτρια Άνα Ιβάνοβιτς δοκιμάζεται κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα και η Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο μονομαχεί με τη φορμαρισμένη Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα.

Το σημερινό πρόγραμμα

Philippe Chatrier (12:00):
1. Timea Bacsinszky (8) v. Pauline Parmentier
2. Serena Williams (1) v. Kristina Mladenovic (26)
3. Jo-Wilfried Tsonga (6) v. Ernests Gulbis
4. Novak Djokovic (1) v. Aljaz Bedene

Suzanne Lenglen (12:00):
1. Alexander Zverev v. Dominic Thiem (13)
2. Venus Williams (9) v. Alize Cornet
3. David Goffin (12) v. Nicolas Almagro
4. Madison Keys (15) v. Monica Puig

Court 1 (12:00):
1. Elina Svitolina (18) v. Ana Ivanovic (14)
2. David Ferrer (11) v. Feliciano Lopez (21)
3. Pablo Cuevas (25) v. Tomas Berdych (7)
4. Kiki Bertens v. Daria Kasatkina (29)

Court 2 (12:00):
1. Carla Suarez Navarro (12) v. Dominika Cibulkova (22)

Court 6:
12:00 Yulia Putintseva v. Karin Knapp
17:00 Borna Coric v. Roberto Bautista Agut (14)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics