Breaking News
04 Ιουνίου 2016

Με πρόστιμο 5.500 δολαρίων τιμωρήθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, επειδή πέταξε τη ρακέτα του στον αγώνα με τον Τόμας Μπέρντιχ και παραλίγο να τραυματίσει τον επόπτη τελικής γραμμής .



Τα νεύρα του Νόβακ Τζόκοβιτς παραλίγο να πληρώσει ο επόπτης του αγώνα με τον Τόμας Μπέρντιχ. Ο Νόλε θέλησε να χτυπήσει τη ρακέτα του στο χώμα, αλλά αυτή γλίστρησε από τα χέρια του και για λίγα εκατοστά δεν χτύπησε τον επόπτη γραμμών.

Ο Νόλε τιμωρήθηκε με 5.500 δολάρια, αν και κινδύνευσε με αποβολή. Εντούτοις, η Ελληνίδα διαιτήτρια του αγώνα, Εύα Ασδεράκη, έκανε μία απλή παρατήρηση στον Σέρβο τενίστα, ο οποίος έχει προκριθεί στον τελικό του Roland Garros.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics