Breaking News
02 Φεβρουαρίου 2017

 

Σε πείσμα των καιρών και με στόχο να προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στην ιστιοπλοΐα, σε ενήλικες και εφήβους, προχώρησε σε μια επένδυση πολλών χιλιάδων ευρώ και έφτιαξε τις υποδομές για κάτι πραγματικά μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα, και όχι μόνο!

 

Το νέο τμήμα του ΙΟΠ απευθύνεται σε αυτόν που θέλει, μέσα από ένα ζεστό και παρεΐστικο κλίμα, αρχικά να μάθει ιστιοπλοΐα και στη συνέχεια να βελτιώνεται συνέχεια, γνωρίζοντας το yachting από κάθε του όψη! Η συνεχής διοργάνωση εκδηλώσεων σχετικών με την καλλιέργεια της γνώσης του αθλήματος, όπως τα camp και οι αγώνες, θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των γνώσεων των μελών του τμήματος, ενώ τα party, οι εκδρομές και τα ξαφνικά happenings θα λειτουργούν ως καταλύτης για την δημιουργία μιας ζεστής παρέας!

Η οργάνωση, οι καινοτόμες μέθοδοι εκπαίδευσης που θα χρησιμοποιούνται καθώς και η πολυχρωμία στο πρόγραμμα εκπαίδευσης, δεν θα αφήσουν κανέναν να βαρεθεί. Αντίθετα θα τον παρακινούν ολοένα να γίνεται καλύτερος και να χαίρεται τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα όλο το χρόνο. Tα άλλα τμήματά του ομίλου είναι αρμονικά δεμένα με το Sailing Spot και οι εκπαιδευτές τους είναι πάντα πρόθυμοι να καθοδηγήσουν όσους το επιθυμούν σε διαφορετικά ιστιοπλοϊκά μονοπάτια!

Με βαθιά αντίληψη του γενικότερου οικονομικού περιβάλλοντος, το κόστος για τον μαθητή θα είναι μικρό σε σχέση με την αξία που θα παίρνει. Παράλληλα, με 4 διαφορετικά προγράμματα, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει ώστε να συμμετέχει το δυνατόν περισσότερο στην παρέα του Sailing Spot.

Με αφορμή την παρουσίαση του Sailing Spot και την αρχή των μαθημάτων, ο Πρόεδρος του ΙΟΠ, κ. Γιάννης Παπαδημητρίου είναι έτοιμος να υποδεχτεί με θέρμη κάθε νέο μαθητή στη συντροφιά του Sailing Spot και του ομίλου: «Μαζί με κάθε νέα εγγραφή, θα δίνουμε στον κάθε μαθητή μας μια τσάντα. Αυτή η τσάντα θα περιέχει διάφορα δώρα που θα δίνουν αξία στον μαθητή μας. Είναι προσωπικό μας στοίχημα όχι μόνο να δίνουμε ολοένα και περισσότερα στις νέες εγγραφές αλλά να ξαναγεμίζουμε «τη τσάντα» και των υφισταμένων μαθητών μας με οτιδήποτε θα κάνει την εμπειρία τους στον όμιλό μας πιο καλή. Ο συνδυασμός της ζεστής μας φιλοξενίας μαζί με υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στη θάλασσα θα κάνουν σύντομα το Sailing Spot το κορυφαίο κέντρο καλλιέργειας ιστιοπλοΐας για ενηλίκους!»

Ο επικεφαλής του νέου τμήματος του ΙΟΠ, κ. Άκης Τσαρούχης, ανυπομονεί επίσης για το νέο αυτό ξεκίνημα: «Είναι μεγάλη μου χαρά να γίνομαι μέλος μιας ομάδας που αποδεδειγμένα κερδίζει. Μιας ομάδας που για κάποιο λόγο έχει φέρει πολλές Ολυμπιακές διακρίσεις και συνεχίζει να τις φέρνει. Μιας παρέας που με δέχτηκε με ζέση και που εργάζεται μαζί μου για να ζωγραφίσουμε μια μοναδική σχολή ιστιοπλοΐας! Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μεταφέρω τη ζεστασιά αυτή στους μαθητές μου. Στη συνέχεια θα δουλέψω μαζί τους ώστε τα Σαββατοκύριακά μας να είναι από εδώ και πέρα γεμάτα ιστιοπλοΐα και διασκέδαση!»

Οι προπονήσεις στο Sailing Spot ξεκινούν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες και εγγραφές στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 210 4177636.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics