Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2017

 

Δύσκολες ώρες περνά ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης των 1.500μ στην κολύμβηση, Γκραν Χάκετ.


Ο 35χρονος Αυστραλός συνελήφθη από την αστυνομία, μετά από προτροπή του πατέρα του και κρατείται λόγω επεισοδίου που είχε στο σπίτι των γονιών του.
Ο σπουδαίος αθλητής αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, με αποτέλεσμα ο ίδιος ο πατέρας του να ζητήσει τη βοήθεια των αρχών. Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της μακρινής Ηπείρου, ο Χάκετ θα οδηγηθεί σε κλινική προκειμένου να του δοθεί η κατάλληλη αγωγή.
Ο πατέρας του, Νέβιλ Χάκετ, δήλωσε για το περιστατικό: «Φοβόμουν να μη γίνει κάτι κακό κι αναγκάστηκα να καλέσω την αστυνομία. Ήταν εκτός ελέγχου ο Γκραντ, έχει προβλήματα και χρειάζεται βοήθεια».
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης των 1.500μ. στο Σίδνεϊ και στην Αθήνα αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2008, αφού έχασε τον Ολυμπιακό τίτλο από τον Τυνήσιο Ουσάμα Μελούλι, νικητή του αγωνίσματος το 2008 στο Πεκίνο, όπου ο ίδιος κατετάγη δεύτερος.
Το 2014 επέστρεψε στις πισίνες και συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν με την ομάδα 4Χ200 ελεύθερο. Δεν πήρε το «εισιτήριο» για το Ρίο, καθώς ένα πρόβλημα υγείας τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός δράσης με αποτέλεσμα να μην λάβει μέρος στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες.
naftemporiki.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics