Breaking News
29 Μαΐου 2017

Νικηφόρα ξεκίνησε η εθνική πόλο των γυναικών τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά του Κουνσάν, στην Κίνα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 7-6 της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ουγγαρίας, ευκολότερα μάλιστα απ΄όσο δείχνει το τελικό σκορ, αφού είχε βρεθεί να προηγείται 7-2 στο τέλος της τρίτης περιόδου και η διαφορά μειώθηκε στο φινάλε, όταν η ελληνική ομάδα χαλάρωσε.

Οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση έβγαλαν μεγάλη διάθεση στην άμυνα, ιδίως στην παίκτρια λιγότερη, όπου οι Μαγυάρες είχαν μόλις 2/12 (η εθνική είχε 3/7 με παίκτρια παραπάνω).

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Κούβδου, Τσουκαλά 2, Ελευθεριάδου, Μαργ. Πλευρίτου, Β. Διαμαντοπούλου, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πρωτοπαπά 1, Χυδηριώτη, Μανωλιουδάκη 2, Ελευθ. Πλευρίτου, Ξενάκη 1, Χρ. Διαμαντοπούλου. Εκτός 13άδας έμειναν η Άλκηστη Μπενέκου και η Βάσω Πλευρίτου.

Αύριο στις 11:30 π.μ. το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία του Σάκη Κεχαγιά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics