Breaking News
29 Ιουλίου 2017

Καλή εμφάνιση, επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ και πρόκριση στα ημτιελικά των 50μ. ύπτιο για τον Απόστολο Χρήστου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής πήρε την 11η θέση στα προκριματικά του αγωνίσματος με 24.99, μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου μακριά από το 24.97 που είχε κάνει τον Ιούνιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Με το χρόνο αυτό ο κολυμβητής του Ολυμπιακού εξασφάλισε τη δεύτερη πρόκρισή του στη διοργάνωση, μετά τα 100μ. ύπτιο, και πλέον στις 19:45 θα αγωνιστεί στον ημιτελικό με στόχο να βλετιώσει το ατομικό του ρεκόρ και να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη.

Ταχύτερος των προκριματικών ήταν ο Ιάπωνας Τζούνια Κόγκα με 24.54, με δεύτερο τον Γάλλο κάτοχο του τίτλου Καμίλ Λακούρ (24.58).

Το πλήρες τηλεγράφημα του Γιάννη Δημητρόγλου στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics