Breaking News
29 Αυγούστου 2017

Με τρία σκάφη συμμετείχε η χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Laser Radial που ολοκληρώθηκε στο Μέντεμπλινκ της Ολλανδίας, με τον Λουκιανό Ζαμίτ να κάνει την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς καταλαμβάνοντας την 19η θέση με 158β.π.

 


Στις γυναίκες επίσης μετά από 10 κούρσες η Βασιλεία Καραχάλιου κατέλαβε την 27η θέση με 122 βαθμούς και η Αθανασία Φακίδη την 32η με 136 βαθμούς μεταξύ των 50 σκαφών που έτρεξαν στον χρυσό στολίσκο.

ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΠΤΙΜΙΣΤ

Την 10η θέση κατέλαβε η Ελλάδα στο ομαδικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Όπτιμιστ που ολοκληρώθηκε στην λίμνη Ντι Λέτρο της Ιταλίας. Πρώτη ήταν η Σουηδία και ακολούθησαν η Τουρκία και η Γερμανία. Την ομάδα μας αποτελούσαν οι Ιάκωβος Δέδες – Ντεντόπουλος,
Αριστοτέλης Σταματιάδης, Βασιλική Βλαχάκη και Γαλήνη Καλαϊτζογλίδου.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics