Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2017

Στη Μάλτα αναχωρεί αύριο (9/9) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (10-17 Σεπτεμβρίου) πουν διεξάγεται εκεί.

 

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 πολίστες: Σταύρος Μανθογιάνης, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκος Κουρούβανης, Μιχάλης Άγγελος Γωνιωτάκης, Κώστας Κουλούρης, Δημήτρης Δήμου, Μανώλης Τσιστράκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Αχιλλέας Γραμματικός, Θόδωρος Πάτερος, Δημήτρης Περόπουλος, Νίκος Σπύρος Παπανικολάου, Ούγκο Αλεσάντρο Πιόβαν.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κραβαρίτης, ο συνεργάτης του Σάκης Πλατανίτης, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο έφορος Λάζαρος Αντωνιάδης (αρχηγός αποστολής).

Η Εθνική μας ομάδα μετέχει στον Δ’ Όμιλο με αντιπάλους τη Ρωσία, τη Σλοβακία και την Τουρκία.
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics